Carsport – merkki laadusta ja käytännöllisyydestä

Carsport on panostanut tuotekehitykseen jo puoli vuosisataa, jotta kaikki materiaalit ja sisustusratkaisut palvelevat vaativassa ammattikäytössä.

Carsport -varustelu parantaa kuljettajan ja matkustajien viihtyvyyttä sekä tekee autosta entistä monikäyttöisemmän. Carsport -laadun kokee arjessa joka päivä.

Teemme alusta asti korin lämpö- ja äänieristykset, jotta matkustaminen on huippuluokkaa myös pohjoisen vaativissa olosuhteissa. Sisätilojen näyttävyyden lisäksi suunnittelemme ja toteutamme retkeilyautojen kokonaisratkaisut, jotta saamme valmistettua asiakkaalle parhaiten toimivan kokonaisuuden.

Van Centerillä on kunnia toimia Carsportin asennus ja huoltopisteenä Pohjois-Suomessa.

Valmistamme retkeilyautot Carsportin laadukkailla materiaaleilla.

 

Volkswagen Carsport

Carsport-mallistosta löytyvät monipuoliset Volkswagen Crafter retkeilyautoratkaisut.

 

Mercedes-Benz Carsport

Carsport-mallistosta löytyvät monipuoliset Mercedes Sprinter retkeilyautoratkaisut.

Ford Carsport

Carsport-mallistosta löytyvät monipuoliset Ford Transit retkeilyautoratkaisut.

Tinkimätöntä laatua

Vuonna 1965 perustettu perheyritys Carsport on keskittynyt alkuvuosistaan lähtien autojen sisustamiseen. Tinkimätön laatuajattelu, asiakaskeskeinen toiminta ja aktiivinen tuotekehitys ovat tukeneet Carsportin kasvua Suomen johtavaksi inva- ja tilataksien valmistajaksi.

Yli viidenkymmenen vuoden kokemus ja tuotekehitys takaa, että kaikki materiaalit ja sisustusratkaisut palvelevat vaativaa ammattikäyttöä. Valmistuksessa korostetaan laatua jota Van Center Pohjois-Suomen edustajana myös noudattaa omassa työssään.

Kaikkien Carsport-mallistojen takuu on kaksi vuotta ilman kilometrirajoitusta. Takuu kattaa koko varustelun sekä kaikki tuotannossa käytetyt materiaalit ja komponentit.